Sealand

9 juli

De eigenaar van de camping vroeg geen sta-geld voor de afgelopen nacht. Nou ja, om eerlijk te zijn is de pikkerige kip die over het terrein liep, ons de hete maïs uit de pan pikte en het diner een zeer onrustige gelegenheid maakte met als resultaat het ons opsluiten in de tent om ongestoord te eten en natuurlijk het gebrek aan een douche, wel een reden tot fikse korting, maar om het gratis te maken is wel erg aardig. We hebben niet eens geklaagd over die kip!

In Penrhyn Bay kwamen we weer op een kustfietspad. Volgens een man leidde het pad helemaal tot in Engeland. We hadden daar wel oor naar, want de wind komt van de goede kant en het zou heerlijk fietsen zijn zo langs de zee.
Maar het pad houdt echt op na Prestatyn, daarna is het een wandelkustpad.
Route 5 gaat dan ook de heuvels weer in. De wegen in dit stedelijk gebied zijn enorm druk en Sustrans doet veel moeite om dat soort wegen te vermijden. Daarom dus de heuvels in.
Voor Bert werd het te zwaar. De eerste ging nog wel, maar bij de tweede heuvel moesten we toch naar alternatieven zoeken.
De GPS op mijn mobiel is een enorm hulpmiddel gebleken. Ik heb ons prima door de wirwar van onbekende wegen kunnen leiden. We slapen in een hotel vlak na Queensferry, nog net in Wales.

Dagafstand 72 kilometer

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s