Llandudno

8 juli

Voordat de regen goed en wel over was gingen we al van start. De ontbijtmedewerkster verzekerde ons dat het geen probleem was dat we bleven wachten, maar we werden ongedurig. Gelukkig duurde het niet lang voor het droog was. Na een klein half uurtje waren we weer bij de Menai Bridge.
Bangor leek ons, in tegenstelling tot Holyhead, druk en gezellig. We reden verkeerd tot op een scheepswerf met jachten. Denkend aan de NoordzeeRoute, waarbij we vaak over werven fietsten. Maar deze keer was het niet de bedoeling. Route 5 gaat voornamelijk niet ver van de kust vandaan, in oostelijke richting. Het is ons al eerder opgevallen dat er zoveel echte fietspaden waren; het fietspad langs de kust is echt een heel bijzonder project. Het loopt rond een rots, gelijk met een spoorbaan en een dubbele rijbaan van een rijksweg. Door middel van allerlei bruggen en trappen (voor voetgangers) werden we regelrecht Conwy binnengeleid.
De dame in klederdracht liet zich vrijwillig fotograferen door mij voor het allerkleinste huis van Groot Brittannië. Vanuit het kasteel komt een spoorbaan naast de ophaalbrug en weer zagen we een enorme brug om fietsers en voetgangers naar de andere kant te helpen.

We fietsten niet veel verder en zetten onze tent op een kleine camping. Alweer een zonder douche. Zo jammer!

Dagafstand 58 kilometer

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s