Aberystwyth

2 juli
Terwijl het vaste land hunkert naar een regenbuitje ter verkoeling. ..nou wij hebben er een gehad en de bui duurde 4 uur lang! Bert wou niet schuilen, maar ik voelde er absoluut niet voor om kletsnat te worden ondanks mijn gloednieuwe regenjas. Met af en toe schuilen kwamen we bij een hotel-restaurant midden in een bos waar we de bui mochten afwachten. We konden er koffie drinken maar geen eten krijgen, want hij was eigenlijk nog niet open. We zaten er wel goed.

Het is soms moeilijk om de goede weg te vinden. Op de kaart ziet het er soms anders uit dan de werkelijke situatie. Maar we hebben niet veel fout gereden.
We rijden voornamelijk over de kleine landwegen. Het rijden over een drukkere tweebaansweg is onprettig; de auto’s mogen sneller rijden dan wij gewend zijn. Er wordt hier wel rekening met ons gehouden, maar het voelt jachtig, alsof je haast hebt. Je gaat ook harder fietsen dan dat je normaal zou doen.

Toen de regen dus eenmaal opgehouden was fietsten we op en neer over landweggetjes naar Aberystwyth. Het laatste deel langs de Ystwyth Trail.

Dagafstand 65 kilometer.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s