Llanelli

26 juni
Er werd mij verteld dat je niet in Wales bent geweest als het niet heeft geregend. Nou, dat heeft het gedaan en flink ook! Wij pakten op voor weer een stukje fietsen en de jeugd pakte op voor hun tweede dag wandelen. Vanavond zouden ze in Margam eindigen. Ze zijn voor een bronzen medaille en extra punten op school. Het was leuk, vertelde een jongen.
Het regende licht, niet erg genoeg om te wachten. Regenjassen aan en gaan.
We reden door het prachtige Margam Country Parc, maakte een foto van een toren van de Abbey en hebben in het Stone Museum de verzameling bekeken. In Port Talbot dronken we koffie in een rijk gevulde bar aan het strand.
En daarna werd het miezerige regentje steeds serieuzer regen. Op zulke momenten wil je niet fietsen. Dan wil je koffie drinken in een gezellige bar en niet fietsen langs een veel te drukke weg in een, wat langzaam begon door te dringen, lekke regenjas.
Bij de Starbucks in Swansea kwamen we bij. Dan maar nog een kop koffie. De overdekte markt hebben we geskipped want er moest terstond een nieuwe regenjas gekocht. Nu heb ik er een met een waterkolom van 28.000 gram/vierkante meter/24 uur. ’t Klinkt veel.

Dagafstand 56 kilometer

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s