Bristol

21 juni
We hebben vandaag een nieuwe helm voor Bert gekocht. Dit was nodig omdat een dier een paar nachten geleden zijn oude onder het tentdoek vandaan getrokken heeft. Het moet hem veel moeite hebben gekost, want we vonden de helm een meter of 10 van de tent vandaan met een strap kapot gepikt.

De fietstocht van vandaag was gemakkelijk. Eerst moesten we de berg weer af terug naar het kanaal en daarna volgde er een fietstocht zoals fietstochten op zondagen op gemakkelijke fietspaden zijn; veel fietsende families en wandelaars. Halverwege kwamen we over twee aquaducten en langs een kort traject met een stoomtrein met bijbehorend stationnetje.

Twee jaar geleden zijn we in Bath geëindigd met onze kustroute en nu zijn wij via de zgn. Two Tunnel Greenway langs Bath gefietst naar Bristol. De Two Tunnel Greenway is oude spoorlijn waarbij je door twee tunnels gaat. Een ervan is bijna 2 kilometer lang. Na ongeveer 500 meter wordt je begeleid door klassiek muziek.

De jeugdherberg waar we overnachten staat in de oude haven. Het is er gezellig en levendig. We hebben tot nu toe nog maar 4 caches gevonden wat grotendeels komt door kamperen zonder stroom en vaak geen WIFI.

Dagafstand 44 kilometer

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s